Kennel KARESINDA Kontakt - Contact

Hei!
Kontakt-skjema nedest på denne siden !

Jeg er oppdretter av Russisk Tsvetnaya Bolonka, papillon og phalene. Jeg har hele mitt liv være hundemenneske, så det å bli oppdretter ble en naturlig del av mitt liv. Som oppdretter har jeg selvfølgelig Oppdretterskolen, Norsk Kennel Klub (NKK) . samt flere andre kurs seminarer for oppdrettere i regi av NKK. Særlig nevnes seminaret "Atferd- født sånn eller blitt sånn", som har fokus på hundens atferd og mentalitet. Jeg har også flere oppdretterseminar i regi av Oslo Hundeskole opp gjennom årene. Jeg har tatt halvårsenhet i kynologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Jeg har seminar om foring, helse og konstruksjon av hund hos Marit Sunde, Turid Rugaas som bl.a. har skrevet boken "På talefot med hundenr" : meget humane og flotte treningsmetoder med stor respekt for hunden. Jeg har også andre seminarer om hund, og jeg har lest og har et stort antall bøker som omhandlerulike temaer om hund.

Jeg oppdretter altså bolonka (Russisk Tsvetnaya Bolonka), papillon og phalene. Jeg er opptatt av både psykisk og fysisk helse på hundene i mitt oppdrett. Dette mener jeg er en forutsetning for å få velfungerende valper. Godt gemytt er forutsetningen for at noen av mine rasehunder kan gå i avl. Hundens allmentilstand skal selvfølgelig være fin, og jeg sjekker jeg at de har knær som er friske, dvs.patellaluksasjon grad 0 på begge knær (Fri) Jeg sjekker også avlshundenes øyne: De øyelyses og DNA-testes: Papillon/phalene gentester jeg for pap-PRA1. Bolonkaen gentester jeg for prcd-PRA. Kun hunder som blir DNA-testet normal på disse øyesykdommene blir brukt i avl hos meg. Består de nevnte DNA-tester skal de øyelyses. Kun hunder som har øyne som anbefales brukt i avl av Norske øyelyseres forening kan bli paret og bli foreldre i min kennel.

Hundene lever sammen med oss i huset, og det samme gjør valpene. Vi har fine uteområder så valpene får leke og kose seg ute i vår lille store verden :)

Jeg var den første som avlet fram et NKK-registrert bolonkakull i Norge. Det ble født i august 2013. Både bolonkaen og papillon/phalene er glade, kvikke og lojale hunder. Selv om de er små (ideell høyde på begge raser ideellt fra 24-26 cm), så har de samme behov for turer og utfordringer som større hunder. Om du ønsker å kontakte meg privat, om valp eller andre ting, så kan du bruke enten sende meg mail (se i rammen nedenfor) eller bruke gjesteboken og sende et privat innlegg (hake av boksen for "privat innlegg". Da ser ingen andre meldingen din!

ENG: If you want to contact me in a private matter, please write in my guestbook and mark for private entry: mark in the box "privat melding"The message will the be seen by me only! You can also send me an e-mail to the adress in the frame below! Thank you!

Kontaktinfo/Contactinfo:

Kennel KARESINDA, v/Irene Galaaen

Engstien 12B, N-2010 STROEMMEN

Send meg/me e-post/mail
Mob : 0047 926 47 927
Tlf priv: 0047 63 81 88 04

 
mail@karesinda.com

Bruk gjerne banneret om du vil linke til oss/Please use the banner if you'd like to link to us!

Copyright © Kennel KARESINDA
KARESINDA betyr/means: "Verdt å bli tatt vare på & kjælt med - Worthy a caress"